Bonsjes keukenavonturen stopt

Bonsjes keukenavonturen stopt

Lieve lezers, volgers en nieuwsgierigen 😉

Bonsje stopt met haar keukenavonturen!

Na dik 2 jaar bloggen is de tijd gekomen om te stoppen met deze blog. Als sinds het begin van mijn zwangerschap komen er weinig of geen nieuwe recepten online. Koken en creatief in de keuken bezig zijn staat op een laag pitje sinds de geboorte van onze prachtige dochter. Ik heb er geen tijd voor, geen zin in en het voelt verkeerd om onder deze naam bezig te zijn.

Ik begon als foodblogger en schreef steeds vaker over heel andere dingen dan eten. Zo deelde ik mijn strijd tegen depressie met jullie en mijn verhaal als ongewenst kinderloze vrouw. Ik schreef over mijn fertiliteitstraject en bijbehorende gevoelen, daarna schreef ik over mijn zwangerschap en bijbehorende gevoelens. Nu als kersverse mama staat mijn hoofd enkel naar baby en bijbehorende gevoelens en emoties.

Kortom…alles behalve koken en eten!

Onder deze naam kan ik dus niet verder, want ik wil niet meer alleen over koken en eten schrijven. Ook wil ik niet de druk voelen om regelmatig iets te moeten posten. Ik wil doen wat goed voelt en daarom stop ik met Bonsjes keukenavonturen.

Maar…

Achter de schermen is ‘the Mr’ druk bezig 🙂

Stoppen met schrijven wil ik namelijk niet!

Ik kom terug en dan zonder niche…ik kom terug als mezelf 🙂

Er word keihard gewerkt aan een nieuwe website en hopelijk zie ik jullie daar over niet al te lange tijd weer terug.

Met heel veel liefde,

Bonsje.

6 gedachten over “Bonsjes keukenavonturen stopt

 1. Gerechten & recepten?
  Daar kan ik prima zonder, ik vond het heerlijk om je blogs te lezen. Een mooi kijkje in Bonsjes keuken, en avonturen heb je zeker geplaatst de afgelopen jaren.
  En nu volop met je nieuwe avontuur aan de slag! 😘

  Geniet van het moederschap met jullie Lieve, #1 is Lieve en de rest komt wel.

 2. Geen recepten…., maar wél een gedouchede Bonsje, gewassen haren, aangeklede mama én kind en heel oprecht en dapper.
  Ik vind je sterker dan je jezelf waarschijnlijk voor ogen hebt.

  Ben benieuwd naar je vervolg stappen. Zet hem op!

 3. Ik moet eerlijk toegeven dat ik nooit een recept gelezen heb van je. Maar al je andere artikels vond ik zo mooi!!!!! Dus please, zet ons nu al op je nieuwe mailinglist!!!! Veel liefs! Van Alice en Rose

 4. Bedankt bonsje voor het schrijven van jou leuke blogs…over alles. En het is goed dat je nu eerst aan je mooie gezin denkt, en als je weer terug komt dan volgen we je weer😘

  Groetjes Karin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: